• Obnovljeno
Zakrivljeni Zraka Vepra Sve Styling Četka za Kosu, Jedan Bijeli Oprati Anti-Statički Detangler, Mokra ili Suvo Koristiti, Brzo Udarac Sušenje, Koristi na Kratku ili Dugu Kosu. (2 Pack, Bijeli & Crni)

Zakrivljeni Zraka Vepra Sve Styling Četka za Kosu, Jedan Bijeli Oprati Anti-Statički Detangler, Mokra ili Suvo Koristiti,

Rating 
KM 11.99

Prisutan
U trgovini

Bez obzira koliko je debela, mršav, upetljan, kratkom ili dugom kosom je, naš vepra sve četka za kosu je to pokrila. ✅TRAJNIH, MANJE ČESTO PEREM KOSU : Ovaj vepar sve oprati sprečava ulje izgraditi-u tvojoj glavi, koja je, glavni faktor to čini se tvoja kosa izgleda masno, mokar i prljavo. ✅ DIZAJNIRANA ZA VIŠESTRUKE KORISTI, SJAJNO ZRAKA CETKA ZA UDARAC SUŠI : Sa mješavinom prirodni vepra dlake & najlona igle, ovo oprati je savršen za detangling kosu dok se širi ulja iz korena da napojnicu od tvoje kose.Bez obzira koliko je debela, mršav, upetljan, kratkom ili dugom kosom je, naš vepra sve četka za kosu je to pokrila.Također, brže sušenje sa fen za kosu! ✅TRAJNIH, MANJE ČESTO PEREM KOSU : Ovaj vepar sve oprati sprečava ulje izgraditi-u tvojoj glavi, koja je, glavni faktor to čini se tvoja kosa izgleda masno, mokar i prljavo. ✅PAKOVANJE OD 2 : pakovanje od 2 - jedan crni i bijeli - je odličan poklon spremno za svoje voljene da koristiš i podijeliti.Također, brže sušenje sa fen za kosu.ako želiš gustu kosu, ovo skalp masažu oprati je moraju imati predmet za kosu rasta.

Ostale karakteristike

Slične ponude