• Obnovljeno
Viljuške, Dugo Podnijeti Služiti Viljušku Drvene Viljuške za Piknik Školu

Viljuške, Dugo Podnijeti Služiti Viljušku Drvene Viljuške za Piknik Školu

Rating 
KM 5.32

Prisutan
U trgovini

Drveni posuđe, izuzetan rad, ponovno iskoristivih, može se staviti u skladište torbu ili rucak.Sa dugo nositi, izgleda veoma osetljiv i lako za rad, koji je moraju imati sudovi u kuhinji.Koristi prirodni drvo materijal, što je svjetlo u težinu, ekološki prijateljskog, trajna i zdrav da se koristi.Pogodan za izlete, roštilje, škole ručak, uredu ručak, putovanja, na kampovanje, zabave ili obroka dnevno.Nit rana na vrhu podnijeti pruža čvrst stisak, lakše za tebe da uživam u ukusno hranu.Karakteristika : 1. Sa dugo nositi, izgleda veoma osetljiv i lako za rad, koji je moraju imati sudovi u kuhinji.2. Nit rana na vrhu podnijeti pruža čvrst stisak, lakše za tebe da uživam u ukusno hranu.3. Pogodan za izlete, roštilje, škole ručak, uredu ručak, putovanja, na kampovanje, zabave ili obroka dnevno.4. Koristi prirodni drvo materijal, što je svjetlo u težinu, ekološki prijateljskog, trajna i zdrav da se koristi.5. Drveni posuđe, izuzetan rad, ponovno iskoristivih, može se staviti u skladište torbu ili rucak.Specifikacija : Predmet Tip : Fork Material : Wood Weight : Povrsine. 15g / 0.5 oz Product Veličine : Povrsine. 22.5x3cm / 8.9x1.2in Paket Listu : 1 x Fork Note : 1. Molim vas, dozvolite 0-1 cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.3. U ruku je napravio proizvodnje od bambusa i drveta proizvode, zbog razlika izmedu prirodnog razvoja proizvod sebe i uputstvo poliranje, molim te, shvati!4. Prije nego što koristimo : Nakon veš sa čistu vodu, suho u oduška prije nego što koristimo.5. Nakon korištenje : treba da se očisti, ne koristi često ili dugo vremena, to se može očistiti i suho u ventilaciji (to može biti ostalo je još par dana, dok je suho u vlažno vreme).6. Hrana je dobro uradio mora da je ocistio kad čišćenje.Hrana ostataka mogu lako jer kalupe na proizvod.Molim te obrati pažnju!.

Ostale karakteristike

Item Type:
Fork
Material:
Wood
Weight:
Approx. 15g / 0.5oz
Product Size:
Approx. 22.5x3cm / 8.9x1.2in
Package List:
1 x Fork :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. In the hand‑made production of bamboo and wood products, due to the difference between the natural growth of the product itself and the manual polishing, please understand! :
4. Before use:
After washing with clean water, dry it in the vent before use.
5. After use:
it needs to be cleaned, not used frequently or for a long time, it can be cleaned and dried in the vent (it can be left for a few more days until it is dried in humid weather).
6. Food residues must be cleaned up when cleaning. Food residues can easily cause molds on the product. Please pay attention! :

Slične ponude