• Obnovljeno
Magično Vode Sliku Olovku, Magija Doodle Crtež Olovke, Brisanje Tabli Marker, PVC Non-otrovna Erasable Vode Sliku Olovke za Doodle Mat Vode Knjigu (4Pcs)

Magično Vode Sliku Olovku, Magija Doodle Crtež Olovke, Brisanje Tabli Marker, PVC Non-otrovna Erasable Vode Sliku Olovke

Rating 
KM 7.49

Prisutan
U trgovini

✨【Savršeno Pisanje Drugar】Brzo sušenje, glatko pisanje, ne mastilo curenja.Voda na osnovu tinta je lako je obrisao s krpu bez ikakvih tragova na tabli. ✨【Automatski Pluta U Vodi】vodu na osnovu dizajn čini insoluble u vodu, nacrtaj željeni uzorak sa boje vode pero na ogledalu, čaša ili keramičke se kuglaš, ili kašikom, a onda nježno ga staviti u vodu i vidim da lebdi. ✨【Zanimljiva i Zabavna】Boje sa voda ce zadovoljiti i djece je znatiželja.Mama, tata i deca nam se može pridružiti sliku zajedno i uživaj u majstora!Ovo je i zabavno za porodice i prijatelja okupljanja.Naći nevinost zajedno!Magično Vode Sliku!. ✨【Sigurno Koristimo】To je potpuno bezopasan za ljudsko telo sa svojim ovjerena non-otrovna mastilo i specijalni nisko-miris formulu. ✨【Generalno Koristiti】boje Je vedro i čisto, koja je pogodna za djecu da grafite na papiru, pisati i nacrtati u učionici predavanja i sastancima. ✨Vode Sliku,Magično Vode Sliku✨ Djece je omiljeni ruke na deo!!!Iskoristi ovo Čarobno Vode Sliku Olovku da crtam na kašiku.Životinje crtao kada naiđu na vodu da plivam za sebe, to je tako zabavno!!!OPIS : Magično Vode Slika je sljedeće proizvod mogućnosti : Materijal : PVC Boja : Crveno, Zeleno, Plavi, Crni, 4 Boje / Set Veličine : 14.5 cm / za 5,7 cm PAKET UKLJUČUJE : 4/8/12 Pcs × Magično Vode Sliku NAPOMENA : Zbog priručnik mere, molim vas da dopustite blagi mjerenje odstupanja.Zbog razlike u svjetlo i pratiti tokom pucnjave, određena hromatska odstupanje će biti izazvao.

Ostale karakteristike

Slične ponude