• Obnovljeno
Visinu Ručno Podešavanje Travnjak Aerator Coring Aerator Ruku Jezgro Provetravanje Alat Teško Dužnost Aerator za Skupljaju tla i Travnjaka Vrt Alat.

Visinu Ručno Podešavanje Travnjak Aerator Coring Aerator Ruku Jezgro Provetravanje Alat Teško Dužnost Aerator za Skupljaju

Rating 
KM 18.74

Prisutan
U trgovini

[Visine prilagodljiva] : Sa 2 koraka visine prilagodljiva, 40.5' (103 cm) / 37' (94 cm).Podešavanje visine čini spremna za bilo razredu; možeš izabrati svoju ugodno raditi visine ne treba da ti se spuštati na posao; Više udobno podnijeti dužinu ca. 16' da te nateram da radiš lako. [Visokog kvaliteta] : Visokog kvaliteta aerators smanjiti tlu compaction, pogodan za bilo kakvu vrstu travnjaku, bez suše.Praktično se raspada se skupljaju tlu, čime vazduha, vode i gnojiva da probiti duboko u root zone, promociji brže rasta i zdravije trave ili travnjak. [Odgovara] : Koristeći visokog kvaliteta životni baci gvožđe, na vrhuncu aerator može biti prilagođen u dvije pozornice, što je prikladno za ljude različitih visine.To je 35 /je 38,5 cm visok i 10.4 cm široka.Naš podnijeti je napravio PVC materijala, koji je mekan i može efikasno zaštitio naše ruke.Naš travnjak aerator i noge bar obezbjediti dodatne poluge da se naš rad lakše. [Pametan dizajn] : Sa šupljim vrhom aerator je veće od tradicionalnih, lakše da kopamo, i ovo travnjak alat neće blokirati.Tlu jezgro može biti otpušten glatko bez prekida. [Duboko tlu penetracija] : utikač aeration metod je idealno za popustiš tlo mali travnjak ili tlo problem oblasti veliki travnjak, čime zrak, voda, a hrana do korijena travnjak.To može stvoriti više lijepa vrtove i m;pusti vodu i gnojivo do korijene na travnjaku, i da travnjak raste zdraviji.

Ostale karakteristike

Slične ponude