• Obnovljeno
Akozon Auspuh Vrućine Umotati 5m Auto Motor Izolaciju Kasetu Auspuh Vrućine Završiti sa 4 Čelični Kabl Veze(Titanijumski)

Akozon Auspuh Vrućine Umotati 5m Auto Motor Izolaciju Kasetu Auspuh Vrućine Završiti sa 4 Čelični Kabl Veze(Titanijumski)

Rating 
KM 8.99

Prisutan
U trgovini

【Visoka temperatura umotati】 : Auspuh Izolaciju Termalni Vrućine Omotaj je napravljen od visokog kvaliteta staklena vlakna, što je odlično visoka temperatura otpora, nisko termalni provodljivosti, i termalni šok otpora.To može da zavija, i nema veze visoke temperature auspuhe. 【Visoka temperatura umotati】 : Auspuh Izolaciju Termalni Vrućine Omotaj je napravljen od visokog kvaliteta staklena vlakna, što je odlično visoka temperatura otpora, nisko termalni provodljivosti, i termalni šok otpora.To može da zavija, i nema veze visoke temperature auspuhe. 【Dobro izolaciju】 : Auspuh Vrućine Umotati Roll je odličan izolacija, otpor istopljen obojenih metala, i dobro nizak i visoku temperaturu snagu. 【Odličan lomljenje】 : Termalni lomljenje može smanjiti grijanje ispod haube i da je 50%, što je univerzalni dodatak za motor i auto nastup. 【Lako iskoristi】 : Samo završiti u izduvni sistem da završi vrućinu izolaciju tretman.To je duga službe život, je lagan za postavljanje, i da je jednostavno da rade.To dolazi sa četiri čelični kabl veze. 【Veličine】 : Dužina : 5m; širina : 2.7 cm; debljine : 1.5 mm; remen veličine : 4.6300 mm.Boja : Titanijuma.

Ostale karakteristike

Slične ponude